dávejte recepty vašich oblíbených a vyzkoušených jídel
ingredience,postup přípravy...pro blbce
pokud se najdou nějaký specialitky a fotky servírování a výsledků,bude to ideální
takže směle do toho,ať se něco přiučím a můžu testovat.
p.s.prosím odpusťte si diskuzi...jde mi o to posbírat na vlákně pouze recepty....dííík
oprava...ehm....krom odkazů,tak mě jde hlavně o ty VAŠE recepty...vymyšlený,nebo nějak poupravený
PRO OPRAVDOVÝ MISTRY...ODPUSŤTE SI RECEPTY NA KAFE,NEBO CUKROVÍ...TADY BYCH CHTĚL ŘEŠIT OBYČEJNOU GASTRONOMII JAKO MASO,OMÁČKY,POLÍVKY,ATD.......DÍÍÍK
Naposledy editováno 08.12.2011 19:18:43
3 reakcí na tento příspěvek recepty
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta
trins píše: troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta
Tohle je fakt dobrý
trins píše: troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta
A jmenuje se to "Pepapakzesralikoberec"
trins píše: troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta
S tvarůžky existuje jeden o dost zajímavější recept: Tvarůžková kunda