Téma: recepty
 
8.12.2011 v 18:52
když už tu máme zimu,spousta zbytečnejch témat,tak jedno,který by někomu mohlo být užitečný

dávejte recepty vašich oblíbených a vyzkoušených jídel
ingredience,postup přípravy...pro blbce
pokud se najdou nějaký specialitky a fotky servírování a výsledků,bude to ideální
takže směle do toho,ať se něco přiučím a můžu testovat.

p.s.prosím odpusťte si diskuzi...jde mi o to posbírat na vlákně pouze recepty....dííík

oprava...ehm....krom odkazů,tak mě jde hlavně o ty VAŠE recepty...vymyšlený,nebo nějak poupravený

PRO OPRAVDOVÝ MISTRY...ODPUSŤTE SI RECEPTY NA KAFE,NEBO CUKROVÍ...TADY BYCH CHTĚL ŘEŠIT OBYČEJNOU GASTRONOMII JAKO MASO,OMÁČKY,POLÍVKY,ATD.......DÍÍÍK

Naposledy editováno 08.12.2011 19:18:43

3 reakcí na tento příspěvek recepty

8.12.2011 v 19:15 | Nahoru | #1
troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta

(reakce na) recepty

8.12.2011 v 22:48 | Nahoru | #2

trins píše: troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta



Tohle je fakt dobrý

(reakce na) recepty

8.12.2011 v 23:55 | Nahoru | #3

trins píše: troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta



A jmenuje se to "Pepapakzesralikoberec"

(reakce na) recepty

10.12.2011 v 14:02 | Nahoru | #4

trins píše: troubelín alá trins:
klasický troubelín,nebo pepa do trouby...či jak se to jmenuje
postupovat dle návodu na krabici,ale do rozkrojeného přidat jeden tvarůžek...zasypat přiloženým kořením a zakápnout oliv.olejem...a pokud na to nastrouháte ještě nivu,tak je to peklo
příloha: čerstvý rohlík,nebo bageta



S tvarůžky existuje jeden o dost zajímavější recept: Tvarůžková kunda
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist