Téma: recepty
 
8.12.2011 v 18:52
když už tu máme zimu,spousta zbytečnejch témat,tak jedno,který by někomu mohlo být užitečný

dávejte recepty vašich oblíbených a vyzkoušených jídel
ingredience,postup přípravy...pro blbce
pokud se najdou nějaký specialitky a fotky servírování a výsledků,bude to ideální
takže směle do toho,ať se něco přiučím a můžu testovat.

p.s.prosím odpusťte si diskuzi...jde mi o to posbírat na vlákně pouze recepty....dííík

oprava...ehm....krom odkazů,tak mě jde hlavně o ty VAŠE recepty...vymyšlený,nebo nějak poupravený

PRO OPRAVDOVÝ MISTRY...ODPUSŤTE SI RECEPTY NA KAFE,NEBO CUKROVÍ...TADY BYCH CHTĚL ŘEŠIT OBYČEJNOU GASTRONOMII JAKO MASO,OMÁČKY,POLÍVKY,ATD.......DÍÍÍK

Naposledy editováno 08.12.2011 19:18:43

2 reakcí na tento příspěvek recepty

8.12.2011 v 21:13 | Nahoru | #1
Tatarák
Vezmem zadní hovězí maso, na jemno ho nameleme. Poté přidáme sůl, pepř, hořčici, kmín, kečup, jedno vajčko, červenou papriku,worchesterskou omáčku a cibuli. Vše důkladně promícháme.
Dále si opečeme topinky a potřeme je česnekem. Na topinky dáme vzniklou směs a konzumujeme.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) recepty

8.12.2011 v 21:18 | Nahoru | #2
berengar> nameleme? To snad ne, polrejcha na tebe barbare

(reakce na) recepty

10.12.2011 v 13:45 | Nahoru | #3

berengar píše: Tatarák
Vezmem zadní hovězí maso, na jemno ho nameleme. Poté přidáme sůl, pepř, hořčici, kmín, kečup, jedno vajčko, červenou papriku,worchesterskou omáčku a cibuli. Vše důkladně promícháme.
Dále si opečeme topinky a potřeme je česnekem. Na topinky dáme vzniklou směs a konzumujeme.

co má tohle společnýho s tatarákem?
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist