Naposledy editováno 06.03.2013 20:43:19
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kamioňáci
Dalo by se o tom sikutovat do nekonečna - holt máme oba na věc opačný pohled.
_zdenda_> To už je v celku extrémní srovnání. Ale bohužel něco pravdy na tom bude - viděl jsem pár kluků, co třeba na Mak. V56, nebo D-M DMC125 byli mistry světa, ale když bys je postavil třeba k FGS-50T, budou zcela bezradní. A chybějící praxe na manuální fréze se pak může projevit třeba v tom, že při problémech nedokážou sami najít řešení (třeba jak upravit řezné podmínky).
SVSkritek> Tak tos mě docela rozesmál a Pohlreich má rozhodně něco do sebe a má pravdu. Omáčky v prášku, polívky "pytlíkovky" a podobné "py*ičuňky" jdou taktéž mimo mně. Chápu, že někdo musí plánovat každou vteřinu, ale já vždycky mám v kuchyni času dost a stačí se zamyslet nad jednou věcí... před časem někde byl test, z něhož vyplynulo, že když třeba slepičí polívku uděláš "z pytlíku", tak hrnec na 4 porce vyjde cca na 30Kč, zatímco pokud si s tím dáš práci a uvaříš ji z echt surovin, tak to samé množství vyjde na 6 - 8Kč a navíc taková polívka je i neporovnatelně zdravější. Takže "návrat k základům" leckdy nic zbytečného není.