kadajc> S tou "zrzavou wasrůfkou" je to pravda, každému koštuje něco jiného. Dnes je tedy umění narazit na skutečně dobré pivo a ne na "mrtvou vodu" (slova jednoho sládka), ale vzpomínám, co jsem si jednou dal v Radouňce u Rytíře nějaký asi kvasnicák, pěnu to mělo mírně nahnědlou a vůbec nepadala, držela celou dobu a chuť výborná. Bohužel netuším, co to bylo za značku, někdo možná pozná a doplní. Od kamaráda z Kolínska vím, že prý je dobrý kácovský Hubertus. Ten se v jižních Čechách nikdo neprodává a já za tím klukem jezdím párkrát do roka.
A co se "flákoty" týče, tak by nebylo špatné postavit sokl s otevřeným ohniščem, roštem a trychtýřovým lapačem kouře, jako to mají třeba
U Sloupu. Flákota přímo z roštu je nenahraditelná. Ale samozřejmě ne za cenu toho ,že by to znamenalo hodně bourání a uklízení bordelu navíc. I toto ber jen jako návrh do placu.