1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
J.M.K. píše: kecuf> Upřímně, moc si od toho neslibuju a úlovky jako loni ani nečekám. Ale tak hlavně, že se podívám do lesa, tam si vždy parádně vyčistím hlavu. Těch pár kousků, co čekám, by ani nemělo cenu do hospody nosit a ono by to ani moc dobře nešlo, v hospodě vařit z donesených hub... je to docela riziko a za průser to nestojí. Viz několik stránek nazpět, kdy byla raději zavržena možnost dodávání poctivé domácí zmrzliny. A kor houby...
A jinak, když GP bude, tak pokud se nic nestane, stavím se každopádně.
nevím jak to chodí u nás v hospodách ale v A je uplně normální že se vaří z čerstvých hub, (taky tady u hranic v českých lesích moc hub pro nás místní nezbyde, všechno se to prodá do A, buď do hospod nebo kolem silnic to prodávají cikáni) ono je to spíš o tý práci, houby se musí očistit, nakrájet jes tím trochu víc práce. já kupuju žampiony a když se zadaří tak i schitake u Třeboně v pěstírně a je to sakra rozdíl od těch kupovaných. ono je taky o tom jestli jsou lidi ochotný za to poctivý a domácí jídlo zaplatit.
Jinak dneska opět paráda... jen by těch kolemjedoucích motorek mohlo zastavit víc - ale ono se to určitě změní, až bude hospoda "známější" a víc lidí o ní bude předem vědět a ne až v poslední chvíli, kdy lekcdo už ani nestačí bezpečně přibrzdit pro odbočení - ta odbočka není řešená zrovna šikovně.