paolo_novy Přidat reklamu

Téma: Milovníci Italských krásek
9.6.2015 v 08:59
Vlákno pro všechny ,
kteří propadli kouzlu Italských motorek a dunění jejich motorů ,které jim nedá spát. Díky úžasnému designu jim občas odpustíme i nějaké ty neduhy.Všichni kdo této nemoci propadli a nebo je treba jen něco zajímá tu jsou srdečně vítáni.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: TVRDÉ JÁDRO JE NESKUTEČNÁ SEBRANKA , TAK SE PŘIPRAVTE NA UŠTĚPAČNÉ NARÁŽKY , KTERÉ JSOU MYSLENÉ V LEGRACI














Naposledy editováno 04.01.2020 10:34:51

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Milovníci Italských krásek

8.1.2023 v 18:12 | Nahoru | #1

Tifone píše: Červené maso není až tak škodlivý daleko horší je rychle narostlé maso. Konkrétně drůbež. Další velký problém je kakao ať už čokoládě nebo v tekuté formě samozřejmě tvrdý alkohol a spousta dalšího. Maso který můžeš jíst prakticky bez omezení Protože v něm nejsou tak zvaný tuky puriny, které ovlivňují spouštění reakce, tak je maso koňské. A vůbec všeobecně živočišné tuky



jsem se dotknul citliveho mista, co?.... grilu..

jinak teda je to kapku slozitejsi. Kyselina mocova se tvori pri degradaci purinu a ten nejvic pochazi z hemoglobinu (toho cervenyho..). Takze uplne nejhorsi na obsah purinu jsou jatra, brzlik, srdce atd. Pak samo taky to cerveny maso - protoze obsahuje hodne krve. Ale mas pravdu, ze i nektery jiny veci obsahuji hodne purinu (napriklad theobromin v cokolade a caji). Jenze neni purin, jako purin a treba zrovna theobromin zabranuje tvoreni krystalu kyseliny mocove - takze se o nem uvazuje jako o lecivu . Ale ani to neni tak jednoduchy. Tak nam nezbejva nez trpet a ty bolavy klouby si nechat masirovat lepymi devami..

Edit: doufam, ze to nebude cist zadnej chemik, bych dostal za usi

Naposledy editováno 08.01.2023 18:21:55

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Milovníci Italských krásek

8.1.2023 v 21:19 | Nahoru | #2
DrDNA01> ale i brokouš má purin, nebo ne?
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist