kteří propadli kouzlu Italských motorek a dunění jejich motorů ,které jim nedá spát. Díky úžasnému designu jim občas odpustíme i nějaké ty neduhy.Všichni kdo této nemoci propadli a nebo je treba jen něco zajímá tu jsou srdečně vítáni.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: TVRDÉ JÁDRO JE NESKUTEČNÁ SEBRANKA , TAK SE PŘIPRAVTE NA UŠTĚPAČNÉ NARÁŽKY , KTERÉ JSOU MYSLENÉ V LEGRACI
Naposledy editováno 04.01.2020 10:34:51
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Milovníci Italských krásek
Tifone píše: Červené maso není až tak škodlivý daleko horší je rychle narostlé maso. Konkrétně drůbež. Další velký problém je kakao ať už čokoládě nebo v tekuté formě samozřejmě tvrdý alkohol a spousta dalšího. Maso který můžeš jíst prakticky bez omezení Protože v něm nejsou tak zvaný tuky puriny, které ovlivňují spouštění reakce, tak je maso koňské. A vůbec všeobecně živočišné tuky
jsem se dotknul citliveho mista, co?.... grilu..
jinak teda je to kapku slozitejsi. Kyselina mocova se tvori pri degradaci purinu a ten nejvic pochazi z hemoglobinu (toho cervenyho..). Takze uplne nejhorsi na obsah purinu jsou jatra, brzlik, srdce atd. Pak samo taky to cerveny maso - protoze obsahuje hodne krve. Ale mas pravdu, ze i nektery jiny veci obsahuji hodne purinu (napriklad theobromin v cokolade a caji). Jenze neni purin, jako purin a treba zrovna theobromin zabranuje tvoreni krystalu kyseliny mocove - takze se o nem uvazuje jako o lecivu . Ale ani to neni tak jednoduchy. Tak nam nezbejva nez trpet a ty bolavy klouby si nechat masirovat lepymi devami..
Edit: doufam, ze to nebude cist zadnej chemik, bych dostal za usi
Naposledy editováno 08.01.2023 18:21:55