Téma: Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
 
9.12.2016 v 12:29
NOVÁ ANKETA - do jaké kategorie se počítáte. Hlasujte dole. Výsledky staré ankety (celkově pro/proti) jsou uloženy na straně 120 v příspěvku č. 3589.

Víte co, vážená vládo?

BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE

na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!

šmejdi a zmetci






Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15

Blokovaní uživatelé: Pipla, kingofpraha
Anketa: Váš názor na zákaz kouření v hospodě:
Kouřím a zákaz mi vadí
24%
47
Kouřím a zákaz mi nevadí
7%
13
Nekouřím a zákaz mi vadí
36%
70
Nekouřím a zákaz mi nevadí
30%
58
Je mi to ukradený, do hospody nelezu
3%
5

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

6.9.2017 v 13:36 | Nahoru | #1

Jarrinn píše: gugo> s kamosem jsme u nej na chate udili klobasy. Vybornej relax na podzim. Ale je to alchymie a chce to dobrou udirnu a vychytat ten "ustalenej" stav a vubec jak to maso ochutit. Zkurvit to jde jedna basen . Ja bohuzel udirnu nemam, ze bych si doma experimentoval.
E: a hned jdu vnutit kamosce, ze nutne potrebuje na zahradu udirnu Da se to nekde koupit?



Tak nemusis zrovna zacit uzenim, ja spis jen douzuju. Je spousta veci se kterejma seda hrat bez uzeni. Klobasy na grilovani, ,sunka, vinna klobasa, taliany moje oblibene.
A jo zkurvit se to da uplne jednoduse. Treba kdyz mas smes na parky a do kila nasypes jednu lzicku papriky aby si mel madarsky parek tak je to pak suchy jako troud.
nechapu.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

6.9.2017 v 13:43 | Nahoru | #2

gugo píše: Tak nemusis zrovna zacit uzenim, ja spis jen douzuju. Je spousta veci se kterejma seda hrat bez uzeni. Klobasy na grilovani, ,sunka, vinna klobasa, taliany moje oblibene.
A jo zkurvit se to da uplne jednoduse. Treba kdyz mas smes na parky a do kila nasypes jednu lzicku papriky aby si mel madarsky parek tak je to pak suchy jako troud.
nechapu.

dej tam čerstvou pasírovanou papriku,né sušenou.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

6.9.2017 v 13:45 | Nahoru | #3
gugo> jako jo, delal jsem ted v cervenci "uzeny" zebra a zmizelo to nez, jsem se vratil s pivem
ale byla to takova ta ocelova udirna, kdy je ohniste pod prostorem, kde se udi. Tudiz se udi za vetsi teploty. Nastesti slo ohniste od toho prostoru prehradit takovou plechovou vanou, do te jsem lil vodu a zebra se diky tomu moc nevysusovaly. Po osmi hodinach jsem to na hodinu dal bez vody vysledek byl dost jedlej.
Zebra jsem nasolil napepril, pak mirne potrel horcici a zabalil do smesi, co jsem si namichal (trtinovej cukr, paprika sladka, rimskej kmin, susenej cesnek, chilli)
a po celou dobu to jeste vlhcil rozprasovacem v kterym jsem mel jablecnej dzus.

Naposledy editováno 06.09.2017 13:48:08
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist