
koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat,vole, ale
todleto jsem teda ještě neviděl a nežral



1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Ano,šéfe! Aneb Zdeněk Pohlreich na Primě v úterý
2LEKO>...nejsem negativista......ale beru to realně,a vše je děláno za účelem sledovanosti a financí!...a snad nikdo nevěří,že to není "připravené"...takže bych to nepřeceňoval a toho "kuchaře" zase tak neobdivoval!....a těch pořadů o vaření je tolik a tolik "hvězd" tam vystupuje,že už je to trochu otravné,když náhodou pustím telku a pořed se vaří!.....na TV sem tam koukám na sport a někdy "staré" filmy a muziku!
...jen můj názor,
...a sám ten "kuchař" řekl ,že už ho to nebaví pořád "rozumovat" a někdy dělat i věci,které by nikdy neudělal!
...jím a vařím rád......ale zajímalo by mě kolik lidí recepty a rady jeho i ostatních "kuchařů" využívá a realizuje doma.Když vidím vždy tu "přípravu" a množství těch mističek a prostředků,tak mám po aktivitě a chuti!
Jo, s tím také souhlasím. Teď se s těmi pseudokuchaři roztrhl doslova pytel


Abych pravdu řekl, tak z toho vaření se skutečně dívám jen na tenhle pořad - tedy občas, pokud to stihnu a vlastně ani nevím kdy to přesně běží. Zapnu telku když přijdu a projedu programy a pokud tam je a není nic zajíměvějšího, nechám to na něm.
Každopádně ty pořady o vaření - Babica, Ital v kuchyni a nebo ti "dva kluci v kuchyni" už mne neberou - navíc se mi zajídá, že všichni tihle vyjmenovaní do všeho cpou posraný jogurty. Ale to snad není jídlo, do kterého by ty bílý srágory furt necpali.
Dokonce jsem přestal chodit do restaurací, kde jejich menu znělo exoticky - Andské medailonky a podobné bláboly.
Je to přesně jak řekl v jednom díle Pohlreich: "...nikdo vlastně ani neví, jak takové jídlo má chutnat. Takže když chutná jak chutná, tak nemůžeme namítat, že chutná špatně!"
A na tyhle exotický názvy hrozně letí ženský - zvlášť když je v tom jogurt, tvaroh a nebo Niva. A vůbec nejlepší je čína, ve které je indické koření kari! A je hop tam tolik, že jej krkám ještě druhý den, protože muselo přebít to zasmrádlé maso, ze kterého to bylo udělané.
Takže od Pohreicha jsem se ve svém výběru jídel a zvlášť pak výberu stravovacích zařízení mnohému přiučil. Né že bych to nevěděl, ale on mi jen potvrdil to, co jsem si myslel.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Ano,šéfe! Aneb Zdeněk Pohlreich na Primě v úterý



