Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............

Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 14:58 | Nahoru | #1
já s tím měl vždycky problém,než jsem si koupil opravdu dobrej teploměr,od té doby to dám uplně v pohodě i na grilu

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.3.2013 v 19:29 | Nahoru | #2
valibuk> jinak když se vrátím ještě k tomu steaku, tak dnes poprvé jsem je nechal "odpočinout" v teplý troubě. Předtím z pánve pod přiklopenej talíř a pár minut odpočívat. Dnes asi 3-4 min prudce péct z každé strany a pak šup na malej plech lehce mázlej olejem do trouby tak na 180 a tak cca.5-7 minut. Žádný měření času ani teploty) rád experimentuju. A výsledem velmi mile překvapil.. jo a maso nijak nenakládám. Nakrájím tak 250g plátky, opepřím drceným a šup s tím na pánev. A solím když dávám do trouby..
Jak se perete se steaky Vy chasníci???
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist