Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............

Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 08:48 | Nahoru | #1
valibuk> blbost hovězí pupek je tvrdý i po několika hodinách vaření, nepleteš si to s vepřovým lalokem

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

9.3.2013 v 09:47 | Nahoru | #2
kocour1> zkus-uvidíš jak dlouho se vaří nevím,nikdy jsem ho nevařil.

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

19.3.2013 v 19:30 | Nahoru | #3
kocour1> taky se mi to moc nejevi,,když ta krava furt leži v těch hovnech, ale v německu to vařej bud medium, v silnem vyvaru,,asi 3-5 min, a durch asi 5-8, ale je to pořad tvrdé,, možná při té minutce to musi byt dlouho naložene a jen kratce na panvi,, nevim,
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist