Téma: Gril ze sudu, jak na to?
Pánové (dámy většinou k tomuto vztah nemají) potřebuju poradit.
Kdysi dávno jsem někde viděl gril vyrobený z 200L bečky. Říznutej podélně na půl, a zavírací.
Máte někdo nějaký tipy nebo triky na výrobu této určitě velmi užitečné věci?
Nějaká fotka nebo plánk by byl požehnáním.
Mám to zhruba vymyšlený, ale inspirace by bodla.
Kdysi dávno jsem někde viděl gril vyrobený z 200L bečky. Říznutej podélně na půl, a zavírací.
Máte někdo nějaký tipy nebo triky na výrobu této určitě velmi užitečné věci?
Nějaká fotka nebo plánk by byl požehnáním.
Mám to zhruba vymyšlený, ale inspirace by bodla.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?
PEPAFJR píše: U takto velkých grilů by nikdy nemělo být topeniště přímo pod grilovanou věcí, ale mělo by být bokem.
Nijak ti to nevyvracím ,ale jak se dřív grilovalo klasicky nad ohněm a nikdo to neřešil a ani nám to nevadí a když prase uděláme nikdo nikdy neřekne že si ho nedá

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.