Téma: Gril ze sudu, jak na to?
 
8.12.2010 v 11:07
Pánové (dámy většinou k tomuto vztah nemají) potřebuju poradit.
Kdysi dávno jsem někde viděl gril vyrobený z 200L bečky. Říznutej podélně na půl, a zavírací.
Máte někdo nějaký tipy nebo triky na výrobu této určitě velmi užitečné věci?
Nějaká fotka nebo plánk by byl požehnáním.
Mám to zhruba vymyšlený, ale inspirace by bodla.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:40 | Nahoru | #1

PEPAFJR píše: U takto velkých grilů by nikdy nemělo být topeniště přímo pod grilovanou věcí, ale mělo by být bokem.


Nijak ti to nevyvracím ,ale jak se dřív grilovalo klasicky nad ohněm a nikdo to neřešil a ani nám to nevadí a když prase uděláme nikdo nikdy neřekne že si ho nedá

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:41 | Nahoru | #2

ziky píše: Nijak ti to nevyvracím ,ale jak se dřív grilovalo klasicky nad ohněm a nikdo to neřešil a ani nám to nevadí a když prase uděláme nikdo nikdy neřekne že si ho nedá



Asi tak ....
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.

TOPlist