Téma: Gril ze sudu, jak na to?
 
8.12.2010 v 11:07
Pánové (dámy většinou k tomuto vztah nemají) potřebuju poradit.
Kdysi dávno jsem někde viděl gril vyrobený z 200L bečky. Říznutej podélně na půl, a zavírací.
Máte někdo nějaký tipy nebo triky na výrobu této určitě velmi užitečné věci?
Nějaká fotka nebo plánk by byl požehnáním.
Mám to zhruba vymyšlený, ale inspirace by bodla.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 11:14 | Nahoru | #1

mr.mickey píše: A proč myslíš že už týden vymejšlim jak ten gril šikovně udělat
Už mi chybí jenom sud a svařovací drát



Já ho mám na zahradě už asi 5 let a je to super...jen ho už budu vyměňovat , protože už je prorezlej...druhej od Motorexu už je nachystanej ...jen ho teď udělám trochu jinak...podobně jak ej na těch stránkách, nechci aby se mu otvírala celá půlka, ale je čtvrtka nebo třetina.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 11:35 | Nahoru | #2
Cooker> A máš ho udělanej s toho velkýho 200L ? Teoreticky byl měl mít možnost si vybrat jestli velkej, nebo menší od oleje.

Původně jsem to chtěl udělat tak aby se otvirala cela pulka, ale jak sem to viděl tady, tak sem taky pro otvírací čtvrtinu.
Neni nad to mit zaviraci gril, to maso je pak uplně jiný.
A vzhledem k tomu že bydlim v králíkárně, tak gril upichnem asi do dílny, to bude uplně o něčem jiným, hrabat se v motorce
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.

TOPlist