Vlastník | Ajví | |
---|---|---|
Vloženo | 28.2.2020 | |
Aktualizováno | 28.2.2020 | |
Zobrazeno | 3 160x |
Ahoj, kdybych nebyl chudy jak kostelni myš a měl i vic času, tak bych o ni vážně uvažoval. Třeba se jednou zadari a rozsirim vaše řady.Je to hodně zajímavá mašina a o zábavu nouze nebude. Tak ať dela jen radost. Hlavně kolama dolů. D.
Moc nás není a asi nebude, pro mě dobře. Taky rád vyčnívám z davu a ty řeči "co to jako je?" mě baví. tak ať ti jezdí, ahoj.
Ahoj Ajví
Uvažuji o koupi této motorky a chci se zeptat, jaké jsou dosavadní zkušenosti s touto motorkou?
Jak začala sezona s novou motorkou? Jestli tě něco dodatečně na ní vadí nebo jsi nadšená.
Díky za info
Mě se moc líbí,krásná motorka,chválím Hele,když někde zastavíš s 2x tak drahým GS,tak si tě nikdo ani nevšimne,ale Katana jistě zaujme a bude se mezi motorkáři propírat a tak to má být,prostě nejseš ovce co jde s davem. Já jsem si koupil jako novinku B-Kinga,prostě jsem se do ní zamiloval,ta motorka byla taky kontraverzní a o tom to je. Přeji mnoho šťastných kilometrů s Tvou krásnou samurajkou
Ten design osmdesatek pro me nadhera.. krasna reinkarnace. Pro moje kochaci jizdy by mohli udelat i verzi 750 a postavil bych ji do garaze k SVcku.
Super motorka, čím déle se na ní dívám tím víc se mi líbí
Super gratuluji
Jedinej Bike od Suzuki do kterýho bych šel!!! TOP, chválím
Fakt pěknej a originální bajk..
Skvělé ovladatelný bike Vzhledově je prostě zajímavá Mě se více libí v té černé.
Tvl. on si to fakt někdo koupil Ne, je to zajímavej stroj, tak at ti dela radost
Pekná kombinácia. A nie len farebná ...
Ešte k novinke staršiu sestru z ´80 rokov tiež v striebornej ...
Veľa bezpečných a radostných km počas sezóny !
Parádní motorka. Fakt se mi líbí, zvlášť ve stříbrné barvě.
Nádherný stroj.
jasna 10
este sa tak povozit na nej
Nádherná mašina, měl jsem moznost se na ní povozit a super zážitek, užívej si ji
klobouk dolu holka co se toho neboji at slouzi a hlavne bez nehod!
Líbila se mi i jako studie a tahle z výroby joj ta je nádherná Tož ti přeji hodně zábavy
Ta se povedla! Gratuluji, krásnej stroj
Nádhernej stroj!
Hezky navázala na svou legendární starší sestru...tahle motorka polarizuje, a to je jen dobře
Ať slouží a dělá radost