Vlastník | donak | |
---|---|---|
Vloženo | 28.3.2020 | |
Aktualizováno | 22.9.2024 | |
Zobrazeno | 3 622x |
Extrémní souhlas se vším! Top popis - díky!
Je to krásná motorka a přesně jak píšeš - rok výroby nepoučený člověk hádá mnohem mladší. Prostě je to "motorka" nic víc, nic míň.
Ahoj, pěkné. Mám ho 14 let. Dokonce ve stejné kombinaci. Pojezdil jsem na něm Evropu ve dvou, toho se neboj. Výkonu by občas snesl víc, ale to ve výsledku každá motorka. Váha je větší problem, protože by jeden potřeboval občas zabrzdit. Za tu dobu jsem sedel na spoustě motorek. Od Ohromných cruiseru, V-Maxe, R6, GsxR1000, naháče, trivalcova endura, velká cestovní endura...vždycky když jsem sedl zpět na bulldoga tak jsem si řekl - to je ono. Je spousta krásných motorek, ale ty další budou a jsou jen doplněk. Bulldog už zůstane doma pro kluka na veteranske srazy ?
I když pořád po něm pokukuju a možná stejně u mě v garáži jednou zaparkuje
Podle toho co píšeš, víš co od něj očekávat a jsi spokojený, což je naprosto super
Užívej ho ve zdraví
Bulldog... Super, pěkně napsáno
. Měj se Brácha.
Mám Bulldoga už 11 roků a zatím nevím, za co bych ho vyměnil. Až dozraješ k pořízení laďáků (nejlépe s homologační vložkou), zážitek z jízdy se ti posune ještě o level výš. Nejsem zastánce uřvaných vybrakovaných výfuků, ale kvalitní laďák na Bulldogovi to je symfonie. Nesouhlasím s Tebou jen v jedné věci - úložný prostor pod sedlem je naopak jeden z největších. To uměly jen starší motorky, u nových naháčů nebo retro motorek je místo pod sedlem minimální nebo vůbec žádné.
Ať Ti to jezdí.
Parkrat jsem na se na buldokoj pred par lety svezl a co me utkvelo v pameti tak ze se na tom moc hezky a prijemne sedelo...prijemnej kroutak z motoru z chopera...pekna a prijemna motorka...preju mnoho stastnych km...
Hezký bulldoček...
Ideální kombinace: dvouvál - vzducháč - kardan!
Mnoho spokojených km!
Bulldog je nádherná motorka
. Škoda, že to moc nejede
. Před cca 13 lety jsem na něm jezdil.