Vlastník | Droppi | |
---|---|---|
Vloženo | 7.5.2023 | |
Aktualizováno | 7.5.2023 | |
Zobrazeno | 6 126x |
Tak pod tohle se můžu s klidným svědomým jako šťastný majitel Horneta (po 2 sezónách a 10kkm) podepsat. I po supersportech a litrových naháčích mě to moc baví, není to jen motorka pro začátečníky! Ta motorka je hrozně zábavná a i zkušený jezdec se bude muset hodně snažit, aby jí vyvedl z míry.
Využít potenciál chce už docela dost srdíčka a nasazení a stejně v té motorce je skoro vždy něco navíc, kam už člověk nemá prostor, kuličky nebo má rozum, aby si tam pro to stáhnul. I po stíhačce S1000RR, hromobitî Tuono 1000 '10, CB1000R Neosports Café '21 je to motorka, která rozhodně nezklame a nenudí. Jediné otravné je ta TC a absence teploměru, jak píšeš a napadá mi ještě zbytečně vyplašený ukazatel stavu paliva, jinak bomba. Za ty prachy nejlepší koupě.
A baví mi světlost podvozku a lehkonohost 160ky.
Pěkná zábavná recenze, díky. Přemýšlím o něm a díky tobě o něm přemýšlím víc :)
Spíš by majitelé Duka 790 měli psát, že to je Hornet z Wishe a né naopak
Ahoj jen takový poznatek dnes jsem zjistil že kontrola trakce lze vypnout i upravovat za jízdy vlastně celi user režim stačí dlouze podržet v režimu user tlačítko mode a pak upravovat šipkami dle instrukcí na displeji je to super
Super počtení děkuji s plynem máš pravdu pokaždé to skubne jen dotaz jak se dá úplně vypnout trakce nemůžu najít dík
Topové čtení
díky za recenzi, těším se na pokračování..10b
tyjo horneta bych do tebe neřekl...ale stejně jako s4r si taky pamatuju na píchlou gumu na SSku...
15 let zpět!
Zvolil jsi správnou barvu!
super
Po mnoha a mnoha letech Tě opět zdravím! Koukám, oba jsme udělali zajímavý progres ve skladbě našich garáží… Pořád Tě vidím v sedle 900SS s píchnutou zadní gumou a aplikovaným antipichem…
Nejsem nějaký nostalgik, ale ta doba měla něco sakra do sebe! Užívej v sedle a třeba se snad někdy někde zase potkáme!
Pěkný "článek", díky za něj
a mašina vypadá suprově
Dobře napsáno, hodně praktických informací, oceňuji
Pěkně napsaný postřehy a dojmy. Moc fajn motorka!
moc hezky napsaný
Dobré čítanie. Je tam radosť z jazdy. Mal som Horneta 600 a bola to jedna z naj motoriek čo som mal v garáži. A že ich bolo. Honda je Honda. Dávam desať za nadšenie!
V Německu je Hornet za první čtvrtletí druhá nejprodávanější motorka (po obligátním géesu). Evidentně se povedl a i cena sedí.
Dobré čítanie. Je tam radosť z jazdy. Mal som Horneta 600 a bola to jedna s naj motoriek čo som mal v garáži. A že ich bolo. Honda je Honda. Dávam desať za nadšenie!
měl jsem ho pujčeného a teda - být dostupný v době, kdy jsem šel do MT09 - šel bych do horneta..
o 50tis míň, 180 jede a víc na naháči fakt nemusím. trochu uppragednout podvozek, ale to jsem musel i na MT.
Krásná motorka, krásná recenze. Ať Ti dělá jen radost
. Pousmál jsem se nad tou Tvou spotřebou 6,3. Já jsem totiž asi úplně opačný jezdec než Ty - se svojí NC750X jezdím za 3,3, Forzou 125 za 2,2 a první 100 km cesta s novou syrovou Kia Rio 1,2 byla za 4,3 litru. Ale chápu, někdo relaxuje, když motku drží pod krkem, někdo si vyčistí hlavu plachtěním a pozorováním krajiny. Ale je z Tebe cítit nadšení a radost a tak to má být. Tak držím palce, ať to vydrží. Moto samozřejmě za 10, žlutá jí sluší
Parádní popis
Ve žlutý se mi líbí,ať šlape.
... se to pěkně četlo ..., jako že šlapeš na paty těm moto-novinářům. Jelikož, jsem toho v životě vice načetl než najezdil tak dovoluji ocenit recenzi 11 body.
Motorka je pěkná, ať slouží.
Jezdil jsem na něm, je to skvěle vyvážený stroj
Plyn mě nějak neotravoval. Povedl se. Jede velmi pěkně, dobrá geometrie. Skvělý zvuk se sériovým výfukem.
Budu brát pravděpodobně jeho terénní variantu-transalp
Tykraso, zrovna tebe bych teda na horneta netipnul
ale vypada to dobre. Popis i motorka.
Moc pěkný popis a čtení. Já bych zrovna vzal ty červený vidle a černý kabátek. Ale i ta žlutá je boží. Viděl jsem holku naživo, a řekl bych, že fakt slušný stroj.