Vlastník | Frankie | |
---|---|---|
Vloženo | 15.5.2024 | |
Aktualizováno | 22.10.2024 | |
Zobrazeno | 3 239x |
Nic jiného jsem nečekal,jen chlubení,urážení,machrování! Vlastnit 24 motorek,neznamená být motorkářem!Ty to určitě nejsi.Boxer na prof.fotce?Ten motor se mi prostě líbí! Žádná motorka? Nepotřebuji se tu ukazovat! Hloupý komentář?Ano,pro namachrovance určitě! Přesně s takovými majiteli motorky se nechceš potkat!Mě stačí, že vlastním úžasný stroj od YAMAHY s Italskou krásku od DUCATI!Amen! Nemusíš reagovat, stejně to nebude nic moudrého! Možná tak bušení se do prsou.
sfv: přesně tu pořídím, až budu starej a z naháče mě budou bolet kolena
jawatar:
Hodnotit profil stroje aniž bych ho vůbec dočetl...
Mít v profilu nula motorek a říkat někomu, kdo jich má 24, že není motorkář...
To vše o něčem svědčí. Trochu nadhledu a smyslu pro humor by neškodilo, ale co chtít od někoho, kdo má v profilu obrázek boxeru BMW Dovolil jsem se dotknout tvé modly a zareagoval jsi úplně parádně, díky. Baví mě provokovat
A také díky za komentář, hloupý komentář, také komentář
Přestal jsem číst přesně ve chvíli,kdy jsi se vyvracel na hodně skvělých motorek! Možná by pomohlo trochu krotit svoje ego!Jinak BMW S 1000 R není zase taková petelice! Myslím, že mezi motorkáře vůbec nepatříš!
Parádní! Karlos jí chválil a já otestoval Asi bych volil S1000XR vzhledem ke stavu silnic.
Parádní report, Seedáka jsem prodal díky podvozku a zdá se že budu cílit tvým směrem, díky
Tomu říkám recenze … S1000R je určitě pecka a v nové generaci je to i pěkná motorka ( o Mku ani nemluvím to je Top )…. Jinak jak píšeš k ostatním strojům : MT 10 ve verzi SP je za mě i hezká motorka ( ty zlaté vidle a spol. hodně ) … navíc extrémně zábavná a zvuk skoro jako Tuono …. No a Super Duke to je zase svezení o level víc ( mám 2021 takže i pěkná motorka ) … měl sem chvilku obě a SD je proste lepší ( kromě zvuku ) … takže u mě zůstal SD a to je prostě Topka … 140 nm ti jen tak nikdo nenabidne … hlavně je fajn že je na vyber
Díky všem za komentáře a pozitivní hodnocení !
Topka!
Tak kloubouk dolů draku. To jsem si dopoledne pěkně početl. Dobrá práce . Tak aťr ti to BMW dělá jen samou radost
Parada
Cteni na dlouze zimni vecery, to ted nedavam, ale cast jsem precetl a dobry . Udelam si zalozku a nekdy prectu cele. Jinak moto super, tak at slouzi
Tak ta fráze o tom, že se nakonec všichni stejně sejdem u BMW asi nabírá na pravdivosti . S 1000 R tvého modelového ročníku jsem testoval, tak vím přesně, o čem mluvíš. Já měl asi jediný renonc - naplno a hodně rychle a motorka se trošičku vrtěla. Ale to mohlo být gumama, varovali mě, že jsou už trochu smetený.
No ty kráso, toto není recenze o dvou odstavcích, tohle by vydalo na dvě čísla motohousu
Pěkně napsaný a dík za srovnání se Speedem jen mám opačný názor na SuperDuka, mě se líbí ze všech nejvíc , ale po zkušební jízdě na něm a pak na MT10 mě ta MT10 uchvátila víc - jenže na to se doma dívat nechceš takže taky budu ještě nějakou dobu vybírat každopádně dík za tip
Nooo hezka zmena Snad se letos svezem spolecne
Opět výborný čtení!
Pěkná, za ten román nelze jinak než 10b.