Vlastník | Marty32 | |
---|---|---|
Vloženo | 13.1.2014 | |
Aktualizováno | 25.9.2019 | |
Zobrazeno | 8 537x |
Skvělá recenze, mohl bys být novinář. Moc hezká motorka.
má něco do sebe a hlavně parádní popis. Ať nadále slouží ku spokojenosti
Parafni fotky at slouží dal
sakra, hlava děravá, ještě body...
Italka s koulema... Dost šílený obrat
Jinak ovšem perfektní, tahle celočená mutace je asi nejhezčí. Tedy kromě Raida, bohopytelně
zdar nevý někdo kde na ETV hledat přerušovač blinkrů ???
zítra pro něj valím,sice 2002,ale zas za dobrý kačky dobrý počteníčko...
Tomu říkám užitečná recenze! Odpověděla na velkou část toho co jsem potřeboval vědět... díky
Chlape ty seš rozenej písař.Krásně jsem si početl,teď jsem si Capoše koupil,tak študuju co a jak.Tak ať slouží a třeba se někde potkáme!!!
Krasná motorka a pěkně napsáno 10b.
Capík bez těch ohavných ušisek s blinkry je móóóc pěkný
Parádní mašina a suprovej popis. Asi nejucelenější o týhle matorce co jsem tady našel. Tahle mašina je moje horká favoritka do budoucna, takže dík za postřehy. Ať dělá jen radost
Nádherný popis. Též mám Cápa a max. spokojenost.Vybraly jsme si výborně Přeji hodně šťastných kilometrů.
PERFEKTNÍ! Tvůj osobitý rozbor téhle krásky mi dost pomohl a jen jsem se ujistil v tom, že příští týden bude ta černá, matná italka opravdu moje
Zdar kámo . taky jsem hrdým majitelem Capouše Rally ride. Kupovaná v maďarsku. Při prohlídce v pořádku, ale po příjezdu domú, problém se startem. Dal jsem to do Dmota v Brně, a zjistilo se, že je v pérdeli volnoběžka, a po rozborce i startér. Tento týden bych mněl vyjet, tak už se nemôžu dočkat. Pŕeji hodne šťastnejch km. Až budeš na Sk , tak se stav. Zdar
Fakt pekna motorka myslim ze cena v pomeru s kvalitou je lepsi jak u BMW 10/10
Vypadá moooc dobre!!! Také o něčem takovém uvažuji.
Tak přeji hodně šťastných kilometrů.
Moc pěkná, ať slouží a spoustu šťastných km v sedle 10b.
P.S. Třeba někdy v Komárově
Moc pěkná,taky jsem ji skoušel,užij si sní hohně kilometrů 10b
Řek bych, že ty řídítka jsou moc vysoký! Dej tam nižší a nebudeš muset kupovat vyšší plexik ..
Je to suprovej cesťák máš ji parádní, ať slouží
... hm, moc hezký a pěkný popis Jasných 10b. To já jsem šel s davem . Přeji spousty šťastných km
ahoj kraasny capko,,prajem vela stastnych km,,neni lepsia strojovna ako capo,,
Předpokládám, že je z Ostravy. Podzim 2013 vyměněn olej+filtr+kontrola ventilové vůle-v doporučeném rozsahu. Dělal jsem to kolegovi. Kámoš je pečlivka, víc do ní cpal než jezdil.
(Myslím kufry,světla,sedlo atd).
Šupec , krásná a kvalitní recenze, dávám 10
Moc pěkná recenze! Mám slabost pro italské motorky. Dávám 10b!
Super zhodnocení, tak ať ti Capo slouží.
Jinak já ho měl po koupi v Radotíně Ok4You, diag. neměli (nicméně říkal že bude kabel kupovat). Jednání , ochota apod super...Další servis byl Motogart Praha Měcholupy, diagnostiku taky nemají (dělají primárně BMW), ale opět jednání apod. super - oba mohu doporučit.
Osobně jsem si diagnostickej kabel koupil na ebay a základní diagnostiku a věci typu přehrání mapy, reset TPS jsem schopnej si udělat sám.
Fajn počtení. Užiješ si s ní hodně dobrodružství. Už mám s ní najeto asi 15000 km a bez problémů.
Dobrá volba, pěkné čtení.
dobrej výběr
Moc hezky popsaný. A motorka parádní
moc krásná a dospělá motorka..r ecenze jak diplomka..a má pravdu pán :) na výlet jsme velice zvědaví
Zdravim, jsme na stejné vlně, super stroj, take jsem vlastníkem této moto, koukni na skupinuETV 1000, ať je nás pár, rád bych udělal srazík těchto italských skvostů... Jinak take jezdim, ale ne z busem, ale většinou celkovou míváme 48tun, hehe
moc pekne si to napisal, na to, ze ju mas tak kratko. Mozem potvrdit od slova do slova, ze to tak je aj po roku a pol co ju mam.
prajem mnoho zazitkou.
Velká gratulace
Moooc pěkná italka
Super recenze
10b
Capouš je fakt krásná motorka.Jednu chvíli jsem po ni taky pokukoval.Navíc ten tvůj je v krásném barevném provedení a super recenze.Tak přeji spoustu pohodových a bezstarostných kilometrů a dávám 10b.
parádní mašina, taky jsem nad Caponordem nějaký čas uvažoval
Tak ať slouží
Dobrý počteníčko vítej do klubu,konečně sis koupil motorku