Môj splnený sen formou deceptikonského kyklopa.
Motorka koupena od Yamaha Považská Bystrica
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Triumph Street Triple RS: důvod neuveden
KTM 890 Duke R: důvod neuveden
Yamaha XSR 900: důvod neuveden
Suzuki GSX-S1000: důvod neuveden
První dojmy - Išlo o plánovaní prechod z MT-07 takže po presadnutí to bol rozdiel hneď 2 tried keďže ide o verziu SP. Komfortný posed mi vyhovoval na 100% kým som nevyskúšal jemne agresívnejší posed na XSR900 '22 ale to sa bude dať krásne vyladiť. Na prvej jazde domov som vyskúšal všetky fíčuri a od tej chvíle si len ťažko predstavím život bez tempomatu.
Motorku bych doporučil pro - Každému, kto má rád nefalšovanú zábavu umocnenú o silu vetra s rastúcimi kilometrami.
Doplňky na motorce - Krátky držiak EČV, tankpady, športové plexi
Hľadal som niečo dospelejšie ale zároveň tak trochu trhlé. Pozdával sa mi Duke 890 ale prechádzal som z dvoj valca a chcel som vyskúšať niečo iné. Po krátkej skúšobnej jazde na Triumphe Speed Triple 1050 mi bolo okamžite jasné, že moje srdce bije na 3 valce. Triumph pôsobil uhladene a zároveň ostro, no na môj vkus dospelo. Práve preto som ostal u mojej srdcovej záležitosti Yamahy. Uvoľnený motardovo-naháčový posed, perfektní quickshifter a dizajn modelu SP '22 mi sadol ako mucha na lep. Nanešťastie neskorá jesenná kúpa mi nedovolila poriadny zábeh a pričuchnutie k plnému potenciálu motorky. Každopádne je to láska, ktorá presvedčí veľa ľudí aj keď chápem, že jednooký dizajn neulahodí každému.
Taky jsem přešel z 07 a nelituju. Motor a QS je boží. Hodně rychlých km přeju!