Jednoduchosť , nenáročnosť , klasika,
Motorka koupena od SP Moto
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Royal Enfield Shotgun 650: Ani neviem , lebo sa mi veľmi páči celá filozofia RE. Všetky RE sú mi veľmi blízke čo sa týka designu a filozofie pohodoveho jazdenia.
První dojmy - Veľmi pohodová motorka . Motorka vhodná ako terapia v tomto rýchlom a stresujúcom svete. Len tak na pokojne jazdenie po pekných okreskach. Hlavne pre pokoj v duši.
Motorku bych doporučil pro - Asi pre ľudí ktorí majú radi klasiku , a pokojne sa túlanie po okreskach bez zbytočného naháňania sa.
Doplňky na motorce - Bočná taška Givi Corium s príslušenstvom.
Mám rad klasické motocykle s nádychom histórie . Skúsenosti zatiaľ málo, čo môžem napísať je že je veľmi pohodová a ľahučko ovládateľná . Ma príjemný zvuk a ako celok pôsobí nenásilne a pokojne . Nepotrebuje sa ponáhľať , ale lem tak sa túlať peknými cestickami.
Supeeer kraska
Ahoj Pali, súhlasím motorka sa musí páčiť ale mne sa páčia aj RE. Vyhrala momentálna emócia . Držím palce aby sa podaril zabezpečiť
Nádherná motorka
Tiež sa mi páči filozofia RE... Ale motorka sa mi musí aj páčiť a tu vyhráva Triumph... Takže v blízkej budúcnosti sa dúfam jeden podarí zabezpečiť...
Moc pěkná