Univerzální zábavná motorka, která svým výkonem plně dostačuje.
Motorka koupena od Cf moto Teplice
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Ducati DesertX: Cf bylo trochu levnější a chtěl jsem něco ušetřit:-)
První dojmy - Překvapila mě slušným výkonem. Naposledy jsem měl Crf 1000 AT a pak Tenere 700, takže jsem se bál že 4pade bude pro mě příliš slabá na běžný použití. Po vyzkoušení jsem zjistil ze se to v pohodě dá a motorka je normálně použitelná. Je dobře ovladatelná a subjektivně lehká, nebojím se na ni zkoušet věci, které jsem de na Africe i Tenerce bál, kvůli většímu výkonu i váze. Taky jsem se děsil že při případném pádu způsobím velikou škodu, tady to je v pohodě a nestresuju se tím. Zatím mám najeto poměrně málo na nějaké větší hodnocení, ale motorka se jeví velice dobře a baví mě. Je hezká a nabízí hodně muziky za cenu elektrokola.
Motorku bych doporučil pro - Každému kdo nepreferuje primárně vysoký výkon a chce něco na relax a pohodu, bez limitu použití jen na silnici.
Doplňky na motorce - Padací rámy, lepší spodní kryt motoru, rozšíření stojánku, plotna na top case
Motorka je použitelná v pohodě jak na silnici, tak v lehčím terénu. Někteří si ji kupuji přímo na řádění v terénu, ale to není můj případ. Vždycky jsem se o motorku staral jako o vlastní, takže žádný prasárny, huntovani apod. Spíš mytí čištění a mazání. Ale přijde mi, že pro člověka, který už ve věku skoro 50 nepotřebuje zkoušet extrémy a chce něco na relax, výlety i mimo cesty a občasné blbnutí, je to úplně optimální. Motorka je pouze limitovaná menším zdvihovým objemem, ale výkon je pořád překvapivě na dostačující úrovni. A to jsem původně chtěl pořizovat Ducati desert X, která je výkonem trochu jinde..ale nakonec jsem místo vydání se z úspor volil pragmaticky cestu čínské osvěty za velice přijatelnou cenu a zatím toho rozhodně nelituju. Za rozdíl v ceně proti Ducati jsem si koupil ještě novou čtyřkolku Polaris
.Tak uvidíme jak to bude dál, ale zatím kromě logicky nižšího výkonu u menšího motoru, nepociťuju třeba proti T 7, žádný rozdíl v chování, ovládání atd. tom smyslu, že by motorka působila méně kvalitním dojmem. Mám pocit, že Cf se tu už dostává na stejnou úroveň, jako má japonská produkce. A to bych dříve o čínské motorce ani neuvažoval…ale už jsou to fakt jen předsudky.
Tato mašinka se mi moc líbí.Kdyby to šlo,koupil bych si ji k té mé
Ať slouží a dělá radost
Ahoj, minulý týden jsem si tento stroj mohl vyzkoušet a mile mě překvapil. Opravdu postupují mílovými kroky. Hned jsem přesedlal pak MTx 800 a musím říci, že se mi jelo lépe na té 450.
Cena za to co stroj nabízí je opravdu skvělá.