Živá, výkonná, manevrovatelná s úžasným bublajícím zvukem motoru
Motorka koupena od FIRMA:Moravamotors s.r.o. (Krhová)
První dojmy - První dojmy byly trochu rozpačité, jelikož jsem měl předtím Hondu CTX 700D v automatu, takže jsem si musel zvykat na manuální řazení, ale postupem času jsem si na ni zvykl a teď už řadím automaticky. Vzhledem k mým dlouhým nohám jsem si musel pořídit prodloužení stupadel včetně řazení a zadní brzdy, sedí se mi na ni skvěle a nechytají mě křeče do nohou, což jsem potřeboval.
Motorku bych doporučil pro - Pro pohodáře s kratšíma nohama
Můj první stroj byla Honda CTX 700D a po devíti letech už jsem se chtěl posunout o level výš, ačkoli jsem s ní neměl jediný problém, nakonec mi do oka padla CMX 1100 Rebel, jenže menší problém byl v umístění stupadel, při kterých jsem měl příliš pokrčené nohy a při delší jízdě mě pak chytají křeče do noh, tak mi prodejce poradil a našel prodloužení stupadel. Po montáži byly stupadla posunuté dopředu o 14 cm, což mi ohromně pomohlo, při delší jízdě cca 4 hodiny mě nebolí ze sedla zadek, to je změna oproti CTX 700, u ní mě začal bolet zadek už po 2 hodinách. Obě motorky jsou silniční, do terénu se vůbec nehodí, ale to byl i můj požadavek.
Mám s novou motorkou najeto jenom 2.500 km, ale chystáme se s kamarádem na trip do Rakouska, pak zde napíšu víc.
Pokud ti nevadí, že máš moc ohnuté kolena a nechytají tě křeče, tak OK. Já jsem si nejdřív vyzkoušel Rebela v automatu a bez prodloužení stupadel a dost jsem trpěl, ve ValMezu mi poradili, že na tohoto Rebela existuje prodloužení stupadel, tak jsem si to objednal, v servisu mi ho namontovali a jsem nadmíru spokojený.