Pěkná,zachovalá, v origo stavu dovezená z Itálie mněla nájeto 33 tisíc km. Jsem první majitel v ČR, zatím velmy spokojený.
Po XLV 750 a DR 600 jsem šel do Transalpa tento letitý stroj dnes již legendárního endura který Honda začala vyrábět v roce 1987 jsem koupil ve velmi dobrém stavu. Moto šlape jako hodinky nebere olej a nejmenší spotřebu jsem mněl za 4l na 100km. Motorku používám na cestování i na jízdu do práce. Cesty zatím okolo komíma Polsko, Rakousko a Slovensko u nás rád jezdím do Jeseníku, Beskyd, Orlických hor a Bílých karpat kde se nejraději toulám po zapadlých místech kde se kochám pěknou krajinou.Mám obuty gumy Mitas E -07 a zatím jsem se vyškrábal všude. Namontoval jsem vyhrívané gripi Saito -2, turistické plexi Mra doplněné o deflektor a padací rámy Giwi. Uvažuji o tvrdších pružinách na předek , 12v zásuvce a nástavce řidítek. Z Alpíkem jsem velmy spokojen splnil moje očekávání o nenáročném a pohodovém cestovním strojí který mně vždy v pohodě dovezl domu. Na mém motu se mně líbí barevná kombinace kterou pak Honda dělala u výročních modelu.
Super mašina
zároveň Ťa pozývam do skupiny ,,Staré ale poctivé Endurá " až by si mal záujem nájdeš nás tu na stránke v sekcii skupiny
NÁDHERA Jednička je prostě NEJ!!! Ať to jezdí
Moc pěkná, jak jinak, než 10 b.
Tak to je móóóc krásnej exemplář