Konečně motorka ze které dosáhnu na zem
Motorka koupena od FIRMA:Nokamoto (Hradec Králové) - super jednání, nemám co vytknout
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Kawasaki Ninja 250R: patří do dražší cenové relace a vzhledově mě tolik nezaujala
Honda VTR 250: nedá se sehnat,ani se nedivím že ji majitelé hýčkají,kdyby mi stála v garáži,tak bych ji neprodala :-)
Honda CBR 125R: měla jsem strach,jestli tomu nebude docházet dech v kopci a navíc většina jich byla pěkně domlácená...
Honda CBR 250R: nebyly peníze,ale jinak je móc pěkná.
Yamaha YBR 250: YBR bylo trochu drahé a hlavně jsem z něj nedosáhla
Suzuki GS 500E: moc se mi líbí a možná si ji jednou pořídím,ale mám zkušenost akorát s 50tkou(o to jsem naní jela párkrát),takže jsem volila něco lehčího a hodnějšího :-D
První dojmy - Na dojmy je brzo, po ose ji vezla moje drahá polovička. Osobně si na ní nepřijdu nepatřičně, docela ke mně sedí a cítím se na ní dobře, i když jsem ji testovala jen na místě:-).
Motorku bych doporučil pro - Myslím, že tahle motorka má největší úspěch mezi holkami a pak u lidí,co nechtějí hned sedlat pětikilo a těch 22 koníků jim bohatě stačí :-)
Doplňky na motorce - Doplňky zatím instalované padáky a pak plánuji malé plégo... a do vzdálenější budoucnosti možná kufr, ale ten zatím nehrotím,protože CBFko má zamykatelný úchyt na helmu
Ideální společník pro začátek motocestování.
Klady:
nízké sedlo (i s 156cm výšky mám dostatečnou stabilitu na manipulaci na místě)
minimální spotřeba
jednoduché a snad spolehlivé zpracování
Zápory:
žalostně malý sortiment doplňků
už se nevyrábí :-/
Je to prostě pěkná nahatá motorka
Jak s plynoucím časem zjištujeme,tak předchozí majitel (shodou okolností majitel motoškoly) se moc nepředřel s péčí, vzducháč, baterka a pravděpodobně i brzdové destičky byly ještě původní... Aby motka vůbec brzdila,tak bylo dolito víc brzdové kapaliny než mělo být. Všechny tyhle položky vyměněny, ještě zbývá vyměnit olej a možná i spojka,pokud bude i po výměně oleje pořád klouzat. Zas ale na druhou stranu budu mít jistotu,že jsou tyhle položky opravdu vyměněný
Další postřehy přibudou časem...
Taky jsem si ji koupil v listopadu 2013. Jsem se na kamošové projel a padla mě na mou postavu. Z jízdy jsem měl také dobrý pocit. Už ji mám a budu ji vylepšovat. Mám nový výfuk a ještě uvidím co dál. Jinak pěkný článek a přeji mnoho "km" a zábavy ze CBF.
Tak a´t ti to pěkně jezví přeju fajn sezonu
Pro začátek určitě dobrá volba .Takže přeju radost z jízdy v sedle této pěkné motky .
Parádní! Doufám, že tě někdy uvidíme na CBF sraze! 10b.!
Pěkná barva Spoustu zážitků a kilometrů bez nehod. Dávám 10b.