Je to Jawa 250/559 Panelka udělána do černého provedení. Lak není sice OK, ale časem se udělá znova.
První dojmy - Rozdíl oproti 175/356 je docela velký. Je podstatně živější a nevlní se tolik. Docela se s tím už dá držet výletní cestovní rychlost na projížďkách po okolí. Je na ní vape, takže by mohla být i spolehlivá. To jsou první dojmy po přivezení domů. Další pocity uvedu později.
Motorku bych doporučil pro - Hlavně pro všechny jawaře a pohodáře.
Doplňky na motorce - zapalování vape, boční stojan, nosič
Tento stroj jsem si vybral jelikož na 250tce se dá už relativně normálně a pohodově jezdit. Na svůj věk je to veterán, ale dostupnost dílu je jako by se vyráběla včera. Dále i cena dílů je slušná. Dále se mne motorka líbí i svým vzhledem a proti 175/356 působí mohutnějším dojmem. Svezení je rovněž živější. Cestovní rychlost se dá držet okolo 80Km/h bez problému takřka kdekoliv. A pokud sedne i spolujezdec, tak proti zmíněné 175/356 se s tím dá pořát jezdit.
Více info na www.175jawa.wz.cz
Více foto na www.rajce.net
Červená a černá se mi líbí
Když srovnám výkonostně mou 350/354 s mou 250/559, tak panelka je na tom lépe , Vape je super věc , Máš moc pěknou panelku, už se těším až zrenovuju ty moje dvě panelky, co se mi válí ve stodole
pěkná!Moje první byla taky originál černá a měla víc zlatých linek-třeba na tlumičích a já ji tenkrát zbastlil k obrazu svému tenkrát mě stála 1000 kčs a rok jsem ji našim splácel.dávám 10b.
tak to má vypadat
zdar jak sviňa, supr stroj, vypadá dobově - skvěle. Mrkni příp.na moje posl. foto 592ky.