Téma: Gril ze sudu, jak na to?
 
8.12.2010 v 11:07
Pánové (dámy většinou k tomuto vztah nemají) potřebuju poradit.
Kdysi dávno jsem někde viděl gril vyrobený z 200L bečky. Říznutej podélně na půl, a zavírací.
Máte někdo nějaký tipy nebo triky na výrobu této určitě velmi užitečné věci?
Nějaká fotka nebo plánk by byl požehnáním.
Mám to zhruba vymyšlený, ale inspirace by bodla.
Předchozí
1 2
Následující

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:20 | Nahoru | #1
To jsi určitě viděl v Receptáři , tady je jeden z googlu, jenom není rozříznutej podélně...

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:28 | Nahoru | #2
majklboj> jojo ten už jsem našel.Ten je o ničem. Viděl jsem to někde naživo. Jak se to zavře, tak je to uplně jiný papání potom. Maso je krásně měký a šťavnatý. Měl jsem možnost kdysi ochutnat

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:28 | Nahoru | #3
kompletní návod (ENG)
A jinej typ

Naposledy editováno 08.12.2010 11:30:07

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:31 | Nahoru | #4
vonZahn> přesně tohle sem potřeboval,dík moc

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:41 | Nahoru | #5
Asi jsem slepej, ale kudy tam ten anglán přikládá?
Ale jinak super nápad, klidně bych do toho zastavěl i lávový kámen

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:43 | Nahoru | #6
Kolben> sakra zajímavá otázka teď nad tím taky přemýšlím.Ten gril asi nebude na dřevěný uhlí. Co z boku udělat otvor, nějaký dvířka na přikládání a rozhrabování uhlí? Fungovalo by to?

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 11:57 | Nahoru | #7
mr.mickey> Pokud myslíte ten první odkaz od vonZahna, tak bych řekl, že to dělá v bodě 11. A dělá tam ty dvířka z boku, takže by to asi mělo fungovat...

Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 12:03 | Nahoru | #8
Vidíš to jsem si nevšiml. Popisuje to sice jen jako otvor pro vybírání popela, ale obráceně by to mělo taky fungovat Při rozměrech dvoustováku sudu bych ty dvířka udělal z obou stran a můžeš přikládat i polínka.

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 12:32 | Nahoru | #9
To vyzerá super... akorát na co potřebujete takovej mega gril..? v tom protopíte majlant

Na prase je vhodný tohle akorát nevím proč vyřízli to čelo

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 12:44 | Nahoru | #10

dannythreefifty píše: Na prase je vhodný tohle akorát nevím proč vyřízli to čelo


To čelo vyřízli, aby se mohli koukat

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

8.12.2010 v 12:50 | Nahoru | #11
je možný tohle celý udělat ještě s menšího soudku jak bývají na olej.Jenže narvi do takovýho soudku třeba celýho lososa. Co když bude mít klaustrofobii?

Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:29 | Nahoru | #12
[img]

Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:30 | Nahoru | #13
Já to mám takto

[img]

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:32 | Nahoru | #14
a ještě jednu

[img]

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:35 | Nahoru | #15
U takto velkých grilů by nikdy nemělo být topeniště přímo pod grilovanou věcí, ale mělo by být bokem.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:40 | Nahoru | #16

PEPAFJR píše: U takto velkých grilů by nikdy nemělo být topeniště přímo pod grilovanou věcí, ale mělo by být bokem.


Nijak ti to nevyvracím ,ale jak se dřív grilovalo klasicky nad ohněm a nikdo to neřešil a ani nám to nevadí a když prase uděláme nikdo nikdy neřekne že si ho nedá

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 16:41 | Nahoru | #17

ziky píše: Nijak ti to nevyvracím ,ale jak se dřív grilovalo klasicky nad ohněm a nikdo to neřešil a ani nám to nevadí a když prase uděláme nikdo nikdy neřekne že si ho nedá



Asi tak ....

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

9.12.2010 v 17:07 | Nahoru | #18
Tak tak:D taky vždycky topíme přímo pod prasetem a nikdy nikdo neřekl, že mu nechutná:D
tyyy vole... prasátko, kůžička

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 08:52 | Nahoru | #19

mr.mickey píše: Tak tak:D taky vždycky topíme přímo pod prasetem a nikdy nikdo neřekl, že mu nechutná:D
tyyy vole... prasátko, kůžička



Kurva nech toho, začínám slintat

1 reakcí na tento příspěvek Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 09:03 | Nahoru | #20
že sem sem lezl vy hovada Už aby bylo léto, grilovačky, čuníček, pívínko |-) |-) |-) |-) |-)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 09:08 | Nahoru | #21

Stewe píše: že sem sem lezl vy hovada Už aby bylo léto, grilovačky, čuníček, pívínko |-) |-) |-) |-) |-)



By jsme mohli něco pogrilovat i v zimě, ne ????

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 11:06 | Nahoru | #22

Cooker píše: By jsme mohli něco pogrilovat i v zimě, ne ????



A proč myslíš že už týden vymejšlim jak ten gril šikovně udělat
Už mi chybí jenom sud a svařovací drát

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 11:14 | Nahoru | #23

mr.mickey píše: A proč myslíš že už týden vymejšlim jak ten gril šikovně udělat
Už mi chybí jenom sud a svařovací drát



Já ho mám na zahradě už asi 5 let a je to super...jen ho už budu vyměňovat , protože už je prorezlej...druhej od Motorexu už je nachystanej ...jen ho teď udělám trochu jinak...podobně jak ej na těch stránkách, nechci aby se mu otvírala celá půlka, ale je čtvrtka nebo třetina.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 11:35 | Nahoru | #24
Cooker> A máš ho udělanej s toho velkýho 200L ? Teoreticky byl měl mít možnost si vybrat jestli velkej, nebo menší od oleje.

Původně jsem to chtěl udělat tak aby se otvirala cela pulka, ale jak sem to viděl tady, tak sem taky pro otvírací čtvrtinu.
Neni nad to mit zaviraci gril, to maso je pak uplně jiný.
A vzhledem k tomu že bydlim v králíkárně, tak gril upichnem asi do dílny, to bude uplně o něčem jiným, hrabat se v motorce

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 11:41 | Nahoru | #25

mr.mickey píše: Cooker> A máš ho udělanej s toho velkýho 200L ? Teoreticky byl měl mít možnost si vybrat jestli velkej, nebo menší od oleje.

Původně jsem to chtěl udělat tak aby se otvirala cela pulka, ale jak sem to viděl tady, tak sem taky pro otvírací čtvrtinu.
Neni nad to mit zaviraci gril, to maso je pak uplně jiný.
A vzhledem k tomu že bydlim v králíkárně, tak gril upichnem asi do dílny, to bude uplně o něčem jiným, hrabat se v motorce



Mám ho z 200l (a mám doma nachystanej velkej 200l i malej 60l) ....dá se na něm zvládnout v pohodě pro cca 30 lidí (a to měl ještě rezervu)....jinak pro menší grilování do cca 10ti lidí musí v poho stačit menší 60litrovej....dvoustovka zabírá moc místa, u mě je to fuk, na zahradě je ho dost, ale v dílně už ho tolik není....
Jen teď po zkušenostech ho chci udělat trošku jinak....to víš, první pokusy nikdy nejsou dokonalý

Naposledy editováno 10.12.2010 11:42:23

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 12:03 | Nahoru | #26
Cooker> já se právě bál toho místa u té 60tky, jestli to bude stačit
zase kolikrát se bude grilovat tak že to naplnim že...
Asi bude 60tka

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 12:10 | Nahoru | #27
Cooker> Hoď sem potom prosím fotky a popiš zkušenosti co uděláš jinak, dík
Postavil jsem si domeček a hledám co bych si užitečnýho pořídil do domácnosti

(reakce na) Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 13:29 | Nahoru | #28

mr.mickey píše: Cooker> já se právě bál toho místa u té 60tky, jestli to bude stačit
zase kolikrát se bude grilovat tak že to naplnim že...
Asi bude 60tka



podle mě 60ka bohatě stačí

Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 15:26 | Nahoru | #29
Tak ještě jednu aby jste dostali pořádnou chuť na maso

Gril ze sudu, jak na to?

10.12.2010 v 15:27 | Nahoru | #30


[img]
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.

TOPlist