Téma: Club Chasníků 100kg+
..............
Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
já s tím měl vždycky problém,než jsem si koupil opravdu dobrej teploměr,od té doby to dám uplně v pohodě i na grilu
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
kocour1> tak jsem to zkusil a mám reklamaci. ten kousek,kterej je uvnitř buřta je syrovej efekt dobrej ale smradi už to po druhý nechtěj
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
valibuk> jinak když se vrátím ještě k tomu steaku, tak dnes poprvé jsem je nechal "odpočinout" v teplý troubě. Předtím z pánve pod přiklopenej talíř a pár minut odpočívat. Dnes asi 3-4 min prudce péct z každé strany a pak šup na malej plech lehce mázlej olejem do trouby tak na 180 a tak cca.5-7 minut. Žádný měření času ani teploty) rád experimentuju. A výsledem velmi mile překvapil.. jo a maso nijak nenakládám. Nakrájím tak 250g plátky, opepřím drceným a šup s tím na pánev. A solím když dávám do trouby..
Jak se perete se steaky Vy chasníci???
Jak se perete se steaky Vy chasníci???
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
wert> velmi snadno, zajedu si na Vyžlovku
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
Jirka.M> jj to já taky)) ale nebudu nic nalhávat ale za jeden skutečně báječnej oběd pro jednoho v hospůdce se při ceně roštěnce asi 390,- za kilo nažerem 4 )) ale Vyžlovku ani omylem nenapodobím))
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
zkuste někdy hovězí pupek kam se hrabe svíčková.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
valibuk píše: zkuste někdy hovězí pupek kam se hrabe svíčková.
kde se to dá sehnat, ptal jsem se na něho už asi ve třech řeznictvích a vždycky na mě čuměli jak na vola co chci...................
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
JARYN82> já ho kupuju ve veltrusech ale mají ho i v žatci na jatkách a vím ještě asi o třech řeznictvích možná že řezník,kterej neví,co je hovězí pupek by měl jít k lopatě a neškodit.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
valibuk píše: JARYN82> já ho kupuju ve veltrusech ale mají ho i v žatci na jatkách a vím ještě asi o třech řeznictvích možná že řezník,kterej neví,co je hovězí pupek by měl jít k lopatě a neškodit.
v těch Veltrusech to tam je kde?
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
Hlásim se do klubu
178cm a 102kg
178cm a 102kg
2 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
já teda nevím, ale hovězí pupek byl dříve vždy považován za nejhorší maso z krávy
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
kocour1 píše: já teda nevím, ale hovězí pupek byl dříve vždy považován za nejhorší maso z krávy
a ještě dřív se upalovalo za to,když někdo tvrdil,že je země kulatá1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
valibuk> tak jo, jedu shánět pupek
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
kocour1> neboj se toho,vraž to do trouby na 180 na 12-15 minut
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
to není překlep,zkus to a uvidíš není uplně propečenej ale to já stejně nerad.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
valibuk> blbost hovězí pupek je tvrdý i po několika hodinách vaření, nepleteš si to s vepřovým lalokem
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
Dobré ráno pánove, dneska budu mít na oběd hovězí na švestkách už se na to moc těším.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
JARYN82> já už třetí den táhnu vývar,mám nějakou chorobu,tak potřebuju vyprošťovací polívku
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
valibuk> tak přeji brzské uzdravení
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.