Vlastník | tudydudy | |
---|---|---|
Vloženo | 8.3.2018 | |
Aktualizováno | 8.6.2021 | |
Zobrazeno | 7 228x |
Ta forma rozhovoru je super. Velmi čtivé!!
Pekna Kacka..
Taky premyslim nad 45 rozetou. Jsem rad, ze si mi potvrdil, to co od ty zmeny ocekavam
pjekná mrcha
za mě jedna z nejlepších a nejkrásnějších mašin světa. Mimo to nám to potvrzují i Vagamundos Cestou Necestou. Dávám 10b a kdyby to šlo, dám 11.
No tlumic rizeni ma KTM od vyroby, jeste musim napsat, ze treba na nemeckych dalnicich jsem mel na nekterych useceich problem se stabilitou uz ve 190 km/h, ale na vzhledove horsim useku v CR (pssst) to bylo klidne do 230 km/h. Co si hodne chvalim je rozeta 45z, powerparts od KTM, tím se dostanes k zajímavé dravosti a zátahu motorky a maximálka je stejne ukrutna. Otácky pod 3000 otácek nemely smysl, ted, se muzu pohybovat i pod 3000, ale nema to smysl dusit, 3000- 10000 je myslim slusny rozsah pouzuitelnych otacek Hlavne uz pak nevypinat kontrolu trakce, bud by to porat hrabalo, nebo by jsi predni kolo nedostal na zem
Pěkný stroj
To kmitání řidítek - po přezutí na chlupatý gumy už nemá cenu řešit
Moje KTM 1190 Adv. R na silničních Pirellkách funguje skvěle Zkontroluj - huštění pneu - KTM má předepsané dost vysoké tlaky, stav pneu, aerodynamiku tvého oblečení, i tebou zmiňovanou vůli krku řízení. S okufrovanou na 200km/h taky zapomeň.
Na vyšší rychlosti ještě chybí tlumič řízení !
Čtivě napsaný, takže ať slouží co nejdéle k Tvojí spokojenosti
Hele nejsi náhodou blíženec? Ale dobrej rozhovor. Užij si Edu
A já to měl uplně naopak než ostatní, z ADV na SMR At to šlape.10!
velmi pekna